Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Η FYE - For Your Event είναι εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων με βάση την Αθήνα. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την κοινωνική ή εταιρική εκδήλωσή σας.

Ιδρυτής της FYE είναι ο Θωμάς Πολίτης, με 20ετή εργασιακή εμπειρία στον κλάδο των ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως InterContinental Hotel Group και Starwood Hotels & Resorts. O επαγγελματισμός της ομάδας μας και η πολυσύνθετη εμπειρία των συνεργατών μας θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης σας. Ακολουθούμε μία στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, σεβόμενοι πάντα τα χρονικά και οικονομικά πλαίσια που αυτοί μας ορίζουν.

Ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνέργιας και της κοινής επαγγελματικής στέγης της FYE με το φωτογράφο Manes και την εταιρεία οπτικοακουστικών μέσων SoundProjects, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την εκδήλωσή σας, αναλαμβάνοντας όλες τις λεπτομέρειες, όπως εύρεση χώρου, διαμονή, υπηρεσίες εστίασης, εξοπλισμό, ηχητική κάλυψη, φωτισμό, διακόσμηση, φωτογραφία, βιντεοσκόπηση, υπηρεσίες υποδοχής, ειδικές κατασκευές κτλ.

Ειδικευόμαστε στη διοργάνωση γάμων με προορισμό την Ελλάδα, με συνήθη προέλευση από τη Γαλλία, την Ιρλανδία, την Αμερική, την Ιορδανία, το Ντουμπάϊ, την Ελβετία και όχι μόνο. Η διεθνής εμπειρία μας και η βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων κάθε προορισμού στην Ελλάδα, αποτελούν ένα συνδυασμό σίγουρης επιτυχίας για την εκδήλωσή σας.

Η ταυτότητά μας είναι πάντα η “Αναζήτηση για το καλύτερο”!!!

Επικοινωνήστε με τη FYE για τη μελλοντική σας εκδήλωση!!!

Η ομάδα μας